BD Swiss – do 85% v eni minuti!

bdswiss slovenija

Kaj je BD Swiss?

BD Swiss je zelo mlada posredniška hiša za binarne opcije. Družba je bila ustanovljena v začetku leta 2012 na Cipru in je že v nekaj mesecih uspela priti do položaja vodilnega posrednika binarnih opcij na nemško-govorečem trgu.

“Nemška pomoč, švicarsko zaupanje.”

Pri BD Swiss obstaja več kot 170 sredstev različnih sredstev za trgovanje. Poleg tega lahko vlagatelji uživajo v veliko  funkcijah v okviru analiziranja cen. Na tej platformi lahko trgujete s klasičnimi binarnimi opcijami in opcijami enega dotika (one touch).

 

Opcije trgovanja 

Pri BD Swiss lahko preprosto vlagate v kar 170 različnih trgovalnih sredstev. Svojo srečo lahko preizkusite na forex trgu (valutno trgovanje), surovinah, kot so zlato, srebro, nafta,… ter seveda v številne mednarodne delnice (Apple, Google, Yahoo, McDonalds,..) ter nekaj borznih indeksov.
Dosegljiv donos pri BDSwiss je prav tako zelo visok: z vsakim trgovanjem lahko prejmete donos do 85%.

bdswiss demo

>ODPRI BREZPLAČEN RAČUN TUKAJ<

Graditelj možnosti

S pomočjo tako imenovalnega graditelja opcij, imate možnost za sestavljanje binarnih opcij po svojih željah. Na splošno lahko trgujete le s tradicionalnimi binarnimi opcijami, ki se prav tako imenujejo ” call/put” opcije. One touch opcije niso na voljo v graditelju opcij. Poleg te male omejitve je graditelj opcij izredno popularen med številnimi vlagatelji. Razlog za to je dejstvo, da lahko sestavijo opcije točno glede na svojo individualno strategijo trgovanja.
Delovanje graditelja opcij je izredno preprosto. Najprej izberete želeno sredstvo s seznama več kot 170 osnovnih sredstev. Izbirate lahko med delnicami, indeksi, surovinami in valutnimi pari. Po izbiri osnovnega sredstva lahko določite izraz, ki je lahko do štirih ur in je lahko določen do pet-minutne natančnosti. Tretji korak je sestavljen iz določanja razmerja sreče ter tveganja, kar pomeni morebiten donos, ki bo izplačan, če je opcija v denarju v času izteka. Nato preprosto ostaja vprašanje ali se bo cena izbranega trgovalnega sredstva v določenem času dvignila ali padla, nato še vnesemo želen znesek za vlaganje in to je to.

728x90_1_Minute_EN

BDSwiss 60 sekundne opcije

Pri BD Swiss, podobno, kot pri drugih posrednikih binarnih opcij, lahko trgujete s 60 sekundnimi opcijami. Kot pove že ime je čas za iztek binarne opcije le 60 sekund. To pomeni, da lahko uporabite že izredno majhna nihanja mer in lahko skoraj takoj veste, če ste zaslužili ali izgubili vložen denar.
Trgovanje s 60-sekundnimi opcijami se v bistvu ne razlikuje od trgovanja z bolj dolgotrajnimi binarnimi opcijami. Največja prednost pri BD Swiss v primerjavi z drugimi ponudniki je to, da lahko 60-sekundne opcije kupite že za 5 evrov.

BDSwiss mobilna aplikacija

>ODPRI BREZPLAČEN RAČUN TUKAJ< Aplikacija za iPhone in Android – mobilno trgovanje

Trgovanje z binarnimi opcijami je še posebej privlačno za številne vlagatelje, saj je preprosto in ne zahteva obsežne analize. Seveda morate poznati določene trge in skrbno analizirati diagrame, da boste imeli trajnosten donos. Kljub temu ni potreben prenos nobene programske opreme, če trgujete na vašem računalniku, da bi bila uporaba trgovanja med potovanjem lažja za stranke, je BD Swiss ponudil mobilne aplikacije za android, iPhone in iPad, ki se lahko prenesejo brezplačno. V aplikacijo se vpišete z emailom in geslom in tako trguje kar na pametnem telefonu.

BDSwiss

Polog

Pri BD Swiss lahko trgovalni račun odprete že z minimalnim depozitom samo 100€.
Trenutno omogočajo naslednje plačilne metode:
– bančno nakazilo
– kreditne kartice
– Skrill (MoneyBookers)

skrill banner slo

Dvig

Izplačilo je prav tako zelo preprosto in je pravzaprav mogoče na enake načine kot polog, a na svojo kreditno kartico lahko dvignete le enak znesek, kot se ga položili preko kreditne kartice. Vse, kar presega ta znesek lahko dvignete na bančni račun ali Skrill. S tem BD Swiss izpolnjuje zakonske zahteve, ki so mednarodni standard proti pranju denarja. Prvo mesečno izplačilo na vaš bančni račun je brezplačno. V primeru več dvigov na mesec boste morali plačati majhno provizijo.

Minimalno izplačilo je 100 evrov.

BDSwiss

Ali ima BD Swiss sedež v Švici?

Tisti, ki si preprosto ogledajo ime lahko zagotovo sklepajo, da je sedež podjetja v Švici, prav tako zaradi panorame gorskega vrha na njihovi spletni strani večina obiskovalcev pomisli na Švico. To še posebej velja v zvezi z logom BD Swiss v katerem so karakteristike belega križa na rdečem ozadju, ki je znan kot švicarska narodna zastava. Kljub vsem karakteristikam BD Swiss sedeža nima v Švici. To je preprosto pametna poteza, saj je Švica finančna država, ki ima izjemen ugled in številne vlagatelje, ki zaupajo v banke te države. Kljub temu na BD Swiss koristite nekatere prednosti, saj posrednik pravzaprav leži v EU, katere del je tudi Švica. BD Swiss je znamka združenja Kepleto doo, ki ima sedež na Cipru. Prav tako ima registrirano pisarno v Nemčiji in Frankfurtu.Njihov naslov lahko najdejete na spletni strani.

Naziv podjetja BD Swiss Holding PLC
Sedež podjetja Ciper
Reguliran s strani CySec
Kontaktne metode e-mail, telefon, klepet
Programska Oprema  Spotoption
Mobilno trgovanje DA
Pomoč uporabnikom v German, English, Italian, Swedish, Polish, Dutch, Spanish, French
Minimalni depozit 100€
Min/max znesek za trgovanje 5 € / 1500€

BDSwiss je registrirana blagovna znamka podjetja BDSwiss Holding Plc. Podjetje BDSwiss Holding Plc je pooblaščeno in licencirano od komisije Cyprus Securities and Exchange Commission (št. licence 199/13). Prosimo, oglejte si politiko podjetja glede pravilnika tukaj.

Registriran naslov: BDSwiss Holding Plc, Makariou III Street 160 3026, Limassol, Ciper. 

OCENITE BD Swiss: