IQ Option – binarne opcije do 91% v primeru pravilne napovedi

Ko govorimo o binarnih opcijah je izbira posrednika zelo pomembna, saj smo z napačno izbiro lahko ob kar nekaj
IQOption nagradadenarja. IQ Option je vodilni posrednik za binarne opcije (licenca), ki je v lasti IQ Option Europe Ltd. Z njihovo izredno pregledno in enostavno lastno trgovalno platformo IQ Option lahko v nekaj minutah v primeru pravilne napovedi zaslužite kar do 91% v primeru pravilne napovedi, kar je največji donos med vsemi posredniki!  IQ Option odlikuje nizek začetni vložek, ki je samo 10€ ter nizka minimalna vrednost binarne opcije 1€. Poleg visokih donosov ponujajo trgovcem tudi privlačne nagrade v razponu od 250€ do 500€ v tekmovanjih, ki jih organizira IQ Option. Omogočajo pa tudi brezplačen DEMO račun z virtualnimi 1000€, tako da lahko najprej dodobra spoznate princip trgovanja.

IQOption nagradaLastna trgovalna platforma IQ Option, ki je leta 2014 prejela nagrado za inovativnost se bistveno razlikuje od večine generičnih platform, ki jih uporablja veliko vodilnih binarnih posrednikov. Za začetek na vrhu strani izberete sredstvo za trgovanje s pomočjo sistema kartic. Več sredstev je mogoče videti na spustnem seznamu na desni strani.

Na desni strani trgovalne platforme boste našli gumbe za vrsto opcije (Call / Put), ki jih želite kupiti. Tu  lahko določite tudi znesek, ki ga želite investirati. Izbirate laho med vnaprej določenimi zneski, kot so 50€, 100€, 200€, 500€ ali 1000€, lahko pa tudi sami odločite znesek, ki ga želite investirati samo z vpisom zneska v polje znesek (min. 1€).

Na levi strani trgovalne platforme boste našli vse ostale funkcije, kot so bančne transakcije, zgodovina trgovanja, pomoč strankam ter celo »akdademijo«.

Zakaj je IQ Option najboljša platforma tako za začetnike kot za profesionalce? 
  • minimalni polog samo 10€
  • minimalni znesek trgovanja samo 1€
  • izredno pregledna in enostavna platforma 
  • reguliran posrednik
  • večkrat nagrajena platforma
  • dvig denarja v samo 1 dnevu 
  • skoraj 15.000.000 uporabnikov 
  • trgovanje BREZ PROVIZIJE (no spread)
Mobilno trgovanjeScreenshot_41

Da bi bilo trgovanje med potovanjem lažje, je IQ Option razvil mobilne aplikacije za android, iPhone in iPad, ki so na voljo brezplačno. V aplikacijo se vpišete z emailom in geslom in tako trguje kar na poti.

Vrste trgovanja

Trenutno imate možnost za trgovanje samo s klasičnimi binarnimi opcijami. Vendar se lahko odločite, če želite normalno ali hitrejše trgovanje z funkcijo Turbo.

 

Iq Option mobile 6

 

 

Vrste računov

Na voljo imate dve vrsti trgovalnih računov, normalnega in VIP.

Kaj so binarne opcije? 

Binarne opcije so napovedi, kako se bo določena delnica, index ali dobrina vedla v določenem časovnem obdobju. Ni tveganja, ki obstaja pri nakupu takega sredstva, le napoved ali bo cena rastla ali padala. Tako se imenujejo, ker imajo dva mogoča izida: ali je napoved pravilna ali pa ni.

Polog in dvig

Minimalni polog je samo 10€, kar je najnižji minimalni polog v industriji binarnih opcij. Polog in dvig sta možna preko naslednjih plačilnih metod:

Neteller banner slo

skrill banner slo

 

Naziv podjetja IQ Option Europe Ltd
Reguliran s strani CySec (Lic. No. 247/14
Sedež podjetja Vasileos Pavlou, 60, Agios Dometios, 2360, Nicosia, Ciper
Kontaktne metode e-mail, telefon, klepet
Sredstev za trgovanje 500+ 
Programska Oprema Lastna
Mobilno trgovanje DA
Demo račun DA 
Pomoč uporabnikom v angleščini
Minimalni depozit 10 USD / EUR / GBP 
Donos Največ 91% v primeru pravilne napovedi
Min. znesek za trgovanje 1 USD / EUR / GBP 

General Risk Warning:

The financial products offered by the company carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose.

Ocenite IQ Option: